Работно време: 10:00 - 19:00 часа
свържете се с нас - 0893511510
()

  Междинна сума

  Общи условия

  Общи условия за ползване

  ОБЩИ УСЛОВИЯ


  Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между ”Дрес Депо” ЕООД (продавача) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от www.dressdepot.eu. 

   

  С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.dressdepot.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

   

  ”Дрес Депо” ЕООД е фирма основана в град София, която създава и поддържа електронния магазин, предлагат и продават стоки в магазина и определя настоящите Общи условия, при които се продават те. ”Дрес Депо” ЕООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на Интернет сайта, както и начините на достъп до него.

   

  Поверителността на вашите данни.

   

  Потребителите се съгласяват, че www.dressdepot.eu има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

   

  •име и фамилия

  •e-mail

  •телефон за връзка

  •адрес за фактура и досавка

  •пощенски код

   

  В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

   

  Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на www.dressdepot.eu.

   

  Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на www.dressdepot.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

   

  Проблеми при изпълнение на поръчката.

   

  Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

   

  -някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

  -посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

  -при несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.